Behöver du snabbkoppling för slang eller industri?

När man talar om snabbkoppling, i fallet med industri, så är det ett sätt att koppla samman saker, så det håller tätt. När det kommer till snabbkoppling för industri. Så finns det ett bra företag som har just detta. De heter Tykoflex. De har snabbkoppling för slang som även kallas för kardankoppling. De har en bred verksamhet, detta företag, men just snabbkopplingar för industrin och bevattning är något av ett basområde för dem. De har skapat en egen snabbkoppling i form av kardankoppling M42. Den använder man med rör och slangssystem. Det är enkel, men en smart konstruktion. De kan användas inom industrin på ett mycket bra sätt.

Snabbkopplingar för industrier

Hos Tykoflex finns det då alltså snabbkopplingar för industri och många andra flera områden som till exempel slangar. Den produkt som de tagit fram tillverkas i stål, aluminium eller rostfritt stål. Den ger en fullständig täthet, och det både för tryck och för vakuum. Inom industrin så kan den användas för bland annat slamsugning, brunnsborrning, pneumatiska transporter och bevattning.

Om du vill läsa mer om denna snabbkoppling, eller är nyfiken på vad detta företag har mer i sitt utbud, besök då deras hemsida. De har flera olika produkter som kan vara något för dig. Det är utöver snabbkopplingar även vanliga kopplingar, rördelar, packningar och mycket mer. De har även sjökablar och en massa annat.

Du kan se deras produktsortiment på deras hemsida. Där har du även produktblad att kika i. Du hittar även kontaktuppgifter till företaget, så att du kan kontakta dem om du har några frågor.